ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΔΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΟΥ ΔΙΑΤΗΡΩ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ
Το γραφείο μας μπορεί να συντάξει τον πλήρη φάκελο για την πολεοδομία αναλαμβάνοντας όλες τις απαιτούμενες μελέτες ή ένα μέρος αυτών. Μπορεί να επιβλέψει οποιαδήποτε μελέτη σε όλη την ελληνική επικράτεια και να κατασκευάσει εξολοκλήρου το έργο.

Επίσης μπορεί να έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα για τους ιδιώτες σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του πολιτικού μηχανικού του αρχιτέκτονα και του μηχανολόγου.

Πιο συγκεκριμένα όσο αφορά τις επί μέρους μελέτες ενός οικοδομικού έργου που εκπονεί το γραφείο μας αυτές είναι οι εξής :

Αρχιτεκτονικά

Αρχιτεκτονικές λύσεις με μοντέρνο σχεδιασμό λειτουργικούς χώρους και δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες σας.

 • Στατικά
Στατικές μελέτες νέων κτιρίων με τον τελευταίο αντισειμικό κανονισμό & κανονισμό οπλισμένου σκυροδέματος. Έλεγχος υπάρχοντος κτιρίου με παλαιούς και νέους κανονισμούς υπολογισμός ενισχύσεων σε περίπτωση που χρειάζονται προσθήκες καθ'ύψος και κατ'επέκταση και επίβλεψη αυτών. Ειδικά για τις στατικές μελέτες το γραφείο μας παρέχει και υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα σε διάφορες μελετητικές και κατασκευαστικές εταιρίες αλλά και σε νέους μηχανικούς.
 • Μηχανολογικά Ηλεκτρολογικά Τοπογραφικά
Παρέχουμε πλήρη σειρά μηχανολογικών ηλεκτρολογικών και τοπογραφικών σχεδίων.
 • Φορολογικά Αμοιβές Μηχανικών
Αναλαμβάνουμε τον υπολογισμό των φορολογικών και των αμοιβών των μηχανικών για οποιαδήποτε μελέτη ή επίβλεψη.
ΓΝΩΡΙΜΙΑ
Ονομάζομαι Τσαλόγλου Μιχάλης, είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός και διατηρώ τεχνικό γραφείο στον Βόλο και συγκεκριμένα στον Δήμο Βόλου - Μαγνησίας στην Αναλήψεως 44, ασχολούμαι με τον σχεδιασμό, διεκπεραίωση, την μελέτη και επίβλεψη ιδιωτικών οικοδομικών έργων.
ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Κιλίκης Εμμανουήλ
Εκπληκτική δουλειά από τον Μιχάλη. Άριστος στην δουλειά του, μεθοδικός, οργανωτικός και προπάντων συζητήσιμος για ότι χρειαστεί. Σε ευχαριστούμε
Αρσενίδου Μαρία
Μιχάλη σε ευχαριστούμε για την επίβλεψη, Όλα έγιναν όπως τα φανταζόμασταν και τα θέλαμε, και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερες και πολύ καλύτερα.
Βολίδης Γιώργος
Αν δεν είχα τον Μιχάλη στο πλευρό μου, δεν ξέρω και εγώ πως θα τελείωνα την οικοδομή μου. Ο Μιχάλης ξέρει να βοηθάει και να λύνει πολεοδομικά προβλήματα χωρίς καθυστερήσεις. Θερμά σε ευχαριστώ Μιχάλη
Μαλτέζος Βασίλης
Τίμιος, αξιοπρεπής, συζητήσιμος. Ξεκινήσαμε για μια προσθήκη στο σπίτι μας και ο Μιχάλης έδωσε πραγματικά τις καλύτερες λύσεις. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα !!!!
ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ
 • Διεύθυνση
  Αναλήψεως 44, Βόλος, 38333
 • Τηλέφωνα
  • (30) 24210 59222
  • (30) 6944 398 152
 • E-mail
  tsaloglou_m@yahoo.gr
 • Ωράριο
  Δε - Παρ: 9 ως 14:30
  Δε - Παρ: 18:30 ως 21:30