ΓΝΩΡΙΜΙΑ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΔΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΟΥ ΔΙΑΤΗΡΩ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μου

Ονομάζομαι Τσαλόγλου Μιχάλης, είμαι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός και διατηρώ τεχνικό γραφείο στον Βόλο και συγκεκριμένα στον Δήμο Βόλου - Μαγνησίας στην Αναλήψεως 44, ασχολούμαι με τον σχεδιασμό, διεκπεραίωση, την μελέτη και επίβλεψη ιδιωτικών οικοδομικών έργων.

Είτε πρόκειται για νέες οικοδομές, είτε για προσθήκες ή νομιμοποιήσεις ή αλλαγές χρήσεις αλλά και τοπογραφικά και ότι άλλο έχει σχέση με το επάγγελμα μου.

Μέλημα μου είναι η κατασκευή κτιρίων με υψηλή ποιότητα δόμησης, μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές. Κύριο μέλημά μου είναι ο ιδανικός συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας, η εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών και η σωστή αξιοποίηση του χώρου με σεβασμό στους νόμους και το περιβάλλον.

Επίσης αναλαμβάνω και την κατασκευή ιδιωτικών οικοδομικών έργων με γνώμονα το σύγχρονο ντιζάιν, την αισθητική αρτιότητα, λειτουργικότητα, τα ποιοτικά υλικά, τον συνδυασμό με νέες τεχνολογίες, την άψογη εκτέλεση και φινίρισμα και τελικώς την παράδοση με το κλειδί στο χέρι, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις για τον πελάτη. Αυτά είναι μερικά από τα πρακτικά «πιστεύω» μου, ιδεολογικά προτιμώ να μειώνω το περιθώριο του κέρδους μου προκειμένου να εξασφαλιστεί η φήμη και η αξιοπιστία μου.

Η αισθητική προσέγγιση των κατασκευών γίνεται μέσα από τα πρίσμα της απόλυτης ένταξης της κατασκευής στο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της κάθε περιοχής. Η αρχιτεκτονική ματιά στον χώρο γίνεται με έμφαση στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική όπου απαιτείται και την νεωτεριστική αντίληψη σε αστικούς χώρους.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία.

Μιχάλης Τσαλόγλου